Large wide 2880

TONY JUNIOR EN SJAAK KOMEN MET RAUWE TRACK EN HILARISCHE MUSIC VIDEO: ‘PIPPERDEPAP’ (FEAT. D1E ENE & STEPHERD)

July 24, 2019
Het was even wachten op de nieuwe plaat van Tony Junior en Sjaak nadat laatstgenoemde ‘m in de afgelopen maanden al een aantal keer in zijn setjes draaide, maar het moment is nu eindelijk daar. ‘Pipperdepap’, waar ook D1E ENE en Stepherd aan hebben meegewerkt, is vandaag uitgebracht bij de Amsterdamse platenmaatschappij Armada Music en niets minder dan een klapper van een plaat met een extra rauw randje.

De release van ‘Pipperdepap’ valt samen met de lancering van de officiële music video. In de video is een rol weggelegd voor niemand minder dan ‘Dikke Dennis’, de bekende Nederlandse tatoeëerder die eveneens actief is als zanger en acteur.

Tony Junior: “Na ‘Bohemian Rhapsody’ is er nu ook ‘Pipperdepap’!”

Sjaak: “Ach, krijg toch allemaal de pipperdepap.”

D1E ENE: “Ze noemen me ook wel eens “snoekkie”. Waarom? Vanwege mijn glibberigheid en uitmuntende duikvermogen.”

Stepherd: “Het enige dat ik wil doen is stagediven met mijn verstand op nul.”

DJ, producer en realityster Tony Junior is vandaag de dag een van de meest herkenbare acts in de dancemuziekscene, vooral dankzij zijn rock-‘n-roll-uiterlijk, geweldige optredens (op festivals als Tomorrowland, Ultra Music Festival, Mysteryland, MareNostrum en XPerience) en energieke livesets. Het grote succes kwam na een aantal grootste samenwerkingen met onder anderen Tiësto, NERVO, Kura, DVBBS en Steve Aoki, en sindsdien releaset hij op ’s werelds grootste dancemuzieklabels, waaronder nu dus ook Armada Music, ’s werelds grootste independent dancemuzieklabel.

Sjaak is niet zomaar een naam. Hij maakte door de jaren heen indruk met zijn straatraps en gooide hoge ogen met Top 40-hits als ‘Stuk’, ‘Licht Van De Laser’ (beide met o.a. The Partysquad) en ‘Krokobil’ (met Yellow Claw en Bizzey). Daarnaast staat werkte hij mee aan de track ‘Bust It Down’, een van de platen op Bizzeys nieuwe album ‘Tido’. Halverwege vorig jaar sloeg Sjaak verrassend de handen ineen met Kav Verhouzer voor ‘Stap Voor Stap’ en dat smaakte overduidelijk naar meer. De opvolger van die plaat, ‘Turbo’ (met Kav Verhouzer en Jebroer) racet al een maand of twee over de dansvloer, en zijn nieuwe track met Tony Junior zet per vandaag de achtervolging in.

Stepherd is zeker geen onbekende in de Nederlandse urban scene. Na hoogtepunten met Nouveau Riche, ‘Banaan’ (met Jebroer en Jayh) en ‘Brak Obama’ (met Skinto), kom je ook dit jaar niet om hem heen. Zo laat hij de clubs losgaan met singles als ‘Tringeling’ (met Johnny500) en ‘Camouflage’ (met The Boy Next Door, Sjaak & Jozo), en releasede hij recent een volledig independent genaamd ‘NEW DEAL’, waarin hij een dikke middelvinger opsteekt naar iedereen en precies doet wat hij zelf wilt!

To listen, download or purchase this music on your favorite service, click the widget below for a drop-down menu to choose from. You can also directly save it to your Spotify library by clicking the button below!Privacy Policy
Terms of Use