Large wide 2880
#jhorrmountain

(NL only): Jhorrmountain dropt eerste solorelease op Armada Music: 'Wasmachine'

April 12, 2019

To listen, download or purchase this music on your favorite service, click the widget below for a drop-down menu to choose from. You can also directly save it to your Spotify library by clicking the button below!Al sinds zijn hit ‘Coño’ ligt de wereld aan de voeten van Jhorrmountain, en daar doet hij vandaag nog een schepje bovenop. Voor zijn allereerste solosingle ging de Amsterdammer in zee met ’s werelds grootste independent dancemuzieklabel (Armada Music) en het resultaat mag er zijn: ‘Wasmachine’.

‘Wasmachine’ laat zien dat de kersverse hiphop-ster niet aan kleine wasjes doet, want Jhorrmountain gaat volledig over de toeren met zijn debuutsingle op Armada Music. Met lekkere beats en aanstekelijke tekst verovert ‘Wasmachine’ alle dansvloeren.

Jhorrmountain: “Het idee voor ‘Wasmachine’ is ontstaan toen ik met mijn familie op vakantie was in Suriname. Ik was wat aan het dollen en jammen met mijn broer, en al snel onstond de line ‘schatje, kom ’t zetten in die wasmachine’. Mijn Instagram overspoelde met positieve reacties toen ik een klein stukje van de tekst postte, en daarnaast heeft Trafassi mij ook een beetje geïnspireerd.”

Jhorrmountain (Jhorano Plet) en groeide op in Amsterdam Zuid-Oost, waar hij zijn jeugd doorbracht met lokale muzikanten. Door zijn moeder werd hij gevoed met 80's- en 90's-helden, maar zijn grootste inspiratiebron is zijn eigen leven en de mensen om hem heen. Hij werd geliefd bij het grote publiek door de succesvolle single ‘Coño’, die in december 2017 werd gereleased. De track is al meer dan 47 miljoen keer gestreamd, wat laat zien dat Jhorrmountain veel in zijn mars heeft.

Privacy Policy
Terms of Use