Large wide 2880  12
#rob black

(NL Only) Girls Love DJs-frotman Rob Black dropt eerstse solosingle op Armada Music na succesvolle releaseparty: 'Influencer’ (Feat. Big2 & Stepherd)

March 01, 2019

To listen, download or purchase this music on your favorite service, click the widget below for a drop-down menu to choose from. You can also directly save it to your Spotify library by clicking the button below!Als frontman van de succesvolle dj-act Girls Love DJs was Rob Black al een van de drijfveren van de Nederlands dj-scene. Die lijn trekt hij nu door met zijn solodebuut. Vandaag, een dag na de waanzinnige releaseparty van zijn aankomende EP genaamd ‘Nachtritme’, bracht de Amsterdamse dj en producer zijn allereerste solosingle uit op het eveneens Amsterdamse platenlabel Armada Music: ‘Influencer’ (feat. Big2 & Stepherd).

‘Influencer’ is precies die ene plaat waar fans heel social media voor afstruinen. Dankzij de sterke beats en scherpzinnige lyrics van Big2 en Stepherd kan de plaat zich meten met de allerbeste, om vervolgens met zijn komische, rauwe karakter zowel het internet als de dansvloer te veroveren. #laatmelekkerinfluencen

Rob Black: “Als deze track geen hit wordt, verwijder ik mijn Instagram."

Big2: “Influencen zit in je. Je bent ‘t of je bent ‘t niet. Ik ben een echte influencer. I love to flu. Stay true to the flu. Peace, love and happiness. Stay relevant. Flu all the time.”

Stepherd: “Toen Rob mij vroeg om een verse te schrijven over influencers hoefde ik niet lang na te denken. Ik ben namelijk kk hip.”

Onder de naam Girls Love DJs stond Rob Black jarenlang bovenaan de muzikale voedselketen en verslond hij internationale podia en festivals aan de lopende band, waaronder ook Lowlands, Zwarte Cross en Solar. De specifieke skills die daar voor nodig zijn, vertaalt hij nu door naar eigen sound. Met een aanstekelijke mix van Hiphop en House start hij zijn solocarrière vanaf pole position en ‘Influencer’ is nog maar het begin; de single is de eerste van vijf volwaardige singles die in de zomer van 2019 als volwaardige EP uitgebracht zullen worden.

Ook de andere namen op ‘Influencer’ liegen er niet om. Big2 zette zijn stempel op de scene als onderdeel van de Nederlandse groep The Opposites, waarmee hij onder meer de tweede en vierde plek in de Nederlandse Top 40 greep (met respectievelijk ‘Broodje Bakpao’ en ‘Slaap/Oew Oew’), een State Award won voor Beste Producer in 2008 en tweemaal een TMF Award in de wacht sleepte. Stepherd scoorde op zijn beurt een megahit in België met zijn track ‘Banaan’ (samen met Jebroer en Jayh), waarmee hij wekenlang in de Top 10 van de Ultratop 50 stond. Daarnaast dropte hij in samenwerking met Skinto ook de hit ‘Brak Obama’, die uitgroeide tot hét lijflied voor zware weekenden.

Privacy Policy
Terms of Use