Large wide vacature website banner 4
#jobs

Jobs @ Armada: Receptioniste

September 12, 2019
Ben jij op zoek naar een gave bijbaan waar jij jouw liefde voor muziek en passie voor hospitality kwijt kan? Wij van Armada Music en Cloud 9 Music zijn voor onze gezamenlijke receptie per direct op zoek naar een enthousiaste oproepkracht, die minimaal 15 uur per week inzetbaar is voor de functie van:

Receptioniste

Wij zoeken een kandidaat die zich prettig voelt in een dynamische omgeving en goed kan multitasken. Inzicht en prioriteren zijn de belangrijkste woorden in deze functie. Je stelt je dienstbaar op ten opzichte van je collega's en zorgt voor een warm welkom voor bezoekers van Armada Music en Cloud 9. Kortom, je bent een spin in het web voor iedereen die in het gebouw werkt.

De receptie is van maandag tot en met vrijdag geopend van 8:30 - 18:00 uur, waarbij een dag vaak in twee shifts wordt opgedeeld en wordt bemand door meerdere receptionistes die elkaar aflossen.

Wat ga je doen?
• Je bedient de telefooncentrale;
• Je ontvangt gasten en staat hen te woord;
• Je draagt zorg voor een nette ontvangstruimte;
• Je verwerkt in- en uitgaande post en pakketten;
• Je reserveert vergaderruimtes;
• Je verricht hand- en spandiensten voor diverse afdelingen.

Naar wie zijn wij op zoek?
• Gastvrijheid zit in jouw DNA;
• Werkervaring in een soortgelijke functie is een pré;
• Je beheerst MS Office (Word, Outlook en Excel);
• Je bent representatief, zelfstandig, flexibel en hebt een hands-on-mentaliteit;
• Je bent discreet, servicegericht en nauwkeurig;
• Je beschikt over een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
• Je bent bij voorkeur woonachtig in Amsterdam.

Wat krijg je ervoor terug?
• Een superleuke bijbaan.
• Wekelijks een borrel in onze eigen club, buitengewoon vette feesten en een gym voor iedereen die voor of na werk wat stoom af wil blazen. En natuurlijk, een onuitputbare bron van jouw favoriete muziek.

Ben je enthousiast geworden? Stuur dan je motivatiebrief en cv onder vermelding van ‘Receptioniste’ naar jobs@Armadamusic.com. Wij kijken uit naar je reactie!

Voor eventuele vragen kan er contact worden opgenomen met Roxanna Aukes (Recruiter) via het bovenstaande e-mailadres of het algemene telefoonnummer: 020-4080846.

Over Armada Music:
Armada Music is het grootste independent dancemuzieklabel ter wereld met kantoren in Amsterdam (HQ), Londen en New York, en tegen de 90 werknemers verspreid over de locaties. De Amsterdamse muziekmaatschappij vertegenwoordigt al 15 jaar lang artiesten (en labels) uit alle hoeken van de elektronische muziek, waaronder Afrojack, Andrew Rayel, Armin van Buuren, Erick Morillo, Fedde Le Grand, Gareth Emery, Kevin Saunderson, Lost Frequencies, Loud Luxury, Morgan Page en W&W.

Over Cloud 9 Music:
Cloud 9 Music opende haar deuren op 1 december 2004. De uitgeverij van Cloud 9 representeert een breed scala aan componisten, tekstschrijvers en catalogi. Armin van Buuren, Lost Frequencies, Hardwell, Showtek, W&W, Beatfreakz, MOKSI, NERVO, Fedde le Grand, Josylvio, Esko, Fais, Dirtcaps, Dannic, Van Dikhout, Nielson en Sevn Alias zijn enkele bekende namen die middels de uitgeverij bij het muziekbedrijf zijn aangesloten. Tevens vertegenwoordigt Cloud 9 Music ook de belangen in de Benelux van belangrijke uitgevers als Ultra Music, Bucks Music, Dipiu Music, Roba Music, Downtown Music, Scorpio Music, Just Isn’t Music (Ninja Tune), Pen Music, Memory Lane, Atlas Music, Kassner en vele anderen. Het label vertegenwoordigt artiesten als Jebroer, GLOWINTHEDARK, Rochelle, Gio, Outsiders en labels als ROQ ’N Rolla Music, Equipe Music, Pagara Music Group, Kinderen voor Kinderen en Masters of Hardcore. Cloud 9 heeft tevens een joint venture met Downtown USA zijnde Downtown Benelux, participaties in de Engelse Uitgeverij Phrased Differently, boekingskantoor AT Bookings en een eigen publishing-kantoor in België Tousensemble.

Privacy Policy
Terms of Use