Large wide arade2017 website
#ade #armada fissa

For the Dutchies: Armada Music en 538 laten 12- tot 17- jarigen ook feesten tijden ADE

October 04, 2017
De tofste party’s tijdens Amsterdam Dance Event zijn niet alleen voor volwassenen. Op woensdag 18 oktober organiseren Armada Music en 538 namelijk Armada Fissa! in het 538DJ hotel (The Student Hotel Amsterdam City) met een line-up die je nergens anders tegenkomt: Dirtcaps, Julian Jordan, Lost Frequencies en Sunnery James & Ryan Marciano. En het mooiste van alles: het is alleen voor jongens en meiden van 12 tot en met 17 jaar.

Armada Fissa! wordt gehouden in het 538DJ hotel te Amsterdam op woensdag 18 oktober (tijdens de herfstvakantie) van 17.00 tot 19.30 en is het onbetwiste hoogtepunt van Amsterdam Dance Event voor iedere 12- tot en met 17-jarige dancemuziekliefhebber. En terwijl de bezoekers razend enthousiast los staat te gaan op de te gekke beats van Dirtcaps, Julian Jordan, Lost Frequencies en 538-dj’s Sunnery James & Ryan Marciano, kunnen de ouders in een andere ruimte een drankje kunnen drinken tot de laatste plaat gedraaid is, zodat ze niet in de weg staan

De kaarten voor 538 Presents: Armada Fissa! zijn HIER verkrijgbaar. (Let op! Leeftijd controle aan de deur, vergeet je ID kaart niet mee te nemen)

538DJ Hotel
538 opent tijdens het Amsterdam Dance Event een eigen hotel in The Student Hotel. Dit jaar treden Martin Garrix, David Guetta, Hardwell en Afrojack op in de club van het hotel, waar ruimte is voor 250 luisteraars. De 538-studio staat natuurlijk ook in het hotel. Alle programma’s tussen 06:00 en 00:00 uur, waaronder Evers Staat Op, Dane Doet ‘t en De Coen & Sander Show, komen rechtstreeks vanuit het hart van het Amsterdam Dance Event. Veel nationale en internationale gasten die voor het Dance Event in Amsterdam zijn komen langs in de 538-studio.

Veelgestelde vragen:

*Wanneer is de Armada Fissa!?*
De Armada Fissa! vindt plaats op van woensdag oktober tijdens het Amsterdam Dance Event in het 538DJ Hotel (The Student Hotel in Amsterdam)

Waar is het 538DJ Hotel?
Het adres van 538DJ Hotel is:
The Student Hotel Amsterdam City
Wibautstraat 129
1091 GL in Amsterdam

Hoe kan ik tickets bemachtigen?
Tickets zijn alleen te koop hier
Let op, gebruik altijd alleen het officiële verkooppunt om zeker te zijn van officiële tickets

Wat zijn de tijden?
17:00 Zaal open
17:30 Julian Jordan
18:00 Lost Frequencies
18:30 Sunnery James & Ryan Marciano
19:00 Dirtcaps
19:30 Einde

Wat is de minimale leeftijd?
De Armada Fissa! is alleen voor jongens en meiden van 12 tot en met 17 jaar. Onder de 12 jaar en vanaf 18 jaar dus geen toegang. Er wordt gecontroleerd op legitimatie.

Is de Armada Fissa bereikbaar met het openbaar vervoer?
Vanaf Amsterdam Centraal Station vertrekt metro 51, 53 of 54 in de richting van The Student Hotel. Stap uit bij metrohalte ‘Wibautstraat’. Het Student Hotel ligt direct naast het metrostation. Voor persoonlijk reisadvies, check 9292.nl!
Adres 538DJ Hotel
The Student Hotel Amsterdam City
Wibautstraat 129, 1091 GL Amsterdam

Kan ik parkeren bij de Armada Fissa!?
Parkeren kan in parkeergarage Qpark Amsterdam Centrum Oost voor € 4,00 per uur. We raden vanwege de drukte rondom het Amsterdam Dance Event aan om met het openbaar vervoer te komen.
Wibautstraat 3b
1091 GH Amsterdam
Kijk voor alle info op qpark.nl.

Is er een ruimte waar ouders/begeleiders kunnen wachten?
In de lobby van het hotel is een lounge aanwezig waar ouders of begeleiders van de bezoekers van de Armada Fissa! kunnen wachten

enter image description here

Is er een garderobe?
Bij de de Armada Fissa! is een garderobe aanwezig

Kan er met muntjes of met contant geld betaald worden?
In de bar van kan zowel met pin als met cash betaald worden

Wordt er alcohol geschonken tijdens de Armada Fissa!?
Er worden geen alcoholhoudende dranken geschonken

Is er eten te koop?
In de lobby van het hotel is een beperkt assortiment snacks te verkrijgen. In de ruimte van Armada Fissa! wordt geen eten verkocht

Is Armada Fissa! rolstoel toegankelijk?
Zit je in een rolstoel en wil je naar de Armada Fissa!? Stuur dan even een mailtje naar 538djhotel@538.nl zodat de organisatie je zo goed mogelijk kan helpen

Fotograferen/filmen
Het maken van foto’s is toegestaan, alleen met niet-professionele camera’s. Selfiesticks zijn niet toegestaan. Persaanvragen via pers@538.nl.

Is pers ook welkom?
Voor accreditaties kun je contact opnemen met pers@538.nl.

Staat je vraag hier niet bij?
Mail je vraag over Armada Fissa! naar 538djhotel@538.nl

Privacy Policy
Terms of Use