Large wide 2880
#sjaak #bizzey #sarah-jane #luna mae

Armada Music trapt nieuw label af met grootse samenwerking tussen Sjaak en Bizzey: ‘Wifen’

August 01, 2019
De allereerste release op PILOT6 is een feit. Sjaak sloeg voor de kick-off van het label de handen ineen met niemand minder dan Bizzey, die al jarenlang geldt als een van de smaakmakers in de Nederlandse muziekscene. Samen met de dromerige vocalen van Sarah-Jane & Luna Mae is het resultaat een urban kunststukje waar de vonken vanaf spatten: ‘Wifen’.

To listen, download or purchase this music on your favorite service, click the widget below for a drop-down menu to choose from. You can also directly save it to your Spotify library by clicking the button below!PILOT6 is het eerste urban-meets-electronic label van Armada Music, ’s werelds grootste independent dancemuzieklabel. Zowel het labellogo als het artwork van ‘Wifen’ is ontworpen door de bekende Amsterdamse kunstenaar Selwyn Senatori, wiens unieke stijl perfect aansluit op het eigenzinnige karakter van de eerste release van het label.

Sjaak: “Deze track gaat over de karamelsausjes onder de vrouwen. Wijven zijn er genoeg, maar die paar die het waard zijn om te ‘Wifen’ zijn zeldzaam.”

Bizzey: “Grenzen zijn geen grenzen meer, money is geen money meer en liefde is alleen nog maar liefde.”

Selwyn Senatori: “Sjaak, Bizzey en Senatori, beter wordt het niet! Het logo van het label, PILOT6, is van mijn hand. Letterlijk. Slordig, rauw en toch style.”

Sjaak is niet zomaar een naam. Hij maakte door de jaren heen indruk met zijn straatraps en gooide hoge ogen met Top 40-hits als ‘Stuk’, ‘Licht Van De Laser’ (beide met o.a. The Partysquad) en ‘Krokobil’ (met Yellow Claw en Bizzey). Daarnaast staat werkte hij mee aan de track ‘Bust It Down’, een van de platen op Bizzeys nieuwe album ‘Tido’. Halverwege vorig jaar sloeg Sjaak verrassend de handen ineen met Kav Verhouzer voor ‘Stap Voor Stap’ en dat smaakte overduidelijk naar meer. De opvolger van die plaat, ‘Turbo’ (met Kav Verhouzer en Jebroer) racet al een maand of twee over de dansvloer, op de voet gevolgd door zijn nieuwe track met Tony Junior genaamd ‘Pipperdepap’.

Al meer dan dertien jaar lang is Bizzey een verrijking voor het Nederlandse muzieklandschap. Nadat hij eerder grote successen behaalde, richtte hij zich vanaf 2017 op zijn solocarrière. Het resultaat was een jaar boordevol platina releases en samenwerkingen met Nederlands rapgrootheden als Frenna, Yung, Felix, Josylvio, LouiVos en Mula B. Gewapend met zijn unieke sound – tropical hood bubbling met een vleugje hiphop en R&B en een rauw randje dancehall – laat hij de scene momenteel alle hoeken van de ring zien. Zowel het eerder dit jaar gelanceerde album ‘Tido’ als de megahits ‘Traag’ en ‘Hij Is Van Mij’ (met Kris Kross Amsterdam) – samen goed voor meer dan 100 miljoen streams – zijn daar een perfect voorbeeld van.

Privacy Policy
Terms of Use