Large wide 2880  1

Sjaak

23 releases
Sjaak, pseudoniem van Mehdi Chafi (24 september 1985), is een Nederlandse rapper van Marokkaanse afkomst uit Amsterdam-Oost. Al jarenlang is hij een naam die furore maakt met zijn straatraps en tegelijkertijd hoge ogen gooit met samenwerkingen met o.a. The Opposites en The Partysquad. Met zijn eigenzinnige rauwe sound, onnavolgbare flow en een flinke dosis charisma is Sjaak een icoon in de Nederlandse rapwereld. Zijn rauwe sound, gecombineerd met hilarische punchlines, geeft Sjaak een stijl waar echte rapliefhebbers van smullen.

Sjaak brak in de zomer van 2007 bij het grote publiek door met het nummer 'Ik heb Schijt' van Appa. In hetzelfde jaar tekende hij een platencontract bij SPEC, het label van Ali B. De videoclip van 'Ik heb Schijt' werd met ruim vijf miljoen views op YouTube een groot succes. Het succesverhaal herhaalde zich met de The Partysquad-hit 'Stuk'. Ook deze hit-single heeft ruim vijf miljoen views op Youtube.

Sjaak komt weer helemaal terug met verschillende sounds en pakkende beats, van vrolijke house tot dirty sounds en zouk, maar ook op veel nieuwe hits van collega artiesten zal Sjaak in feutering zijn aandeel hebben. Kortom, 2016 beloofd een verrassend en spetterend jaar te worden.

Privacy Policy
Terms of Use